XXVII. Francia-Magyar Radiológiai Szimpózium

Budapest, 2019. április 10–12.

Back to Top

FMR2019 mobil alkalmazás

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani az FMR2019 alkalmazás letöltésére és használatára vonatkozóan.
Az FMR2019 alkalmazás a Francia-Magyar Radiológiai Szimpózium hivatalos mobil alkalmazása és ingyenesen letölthető Android valamint iOS operációs rendszert futtató okostelefonokra.

Letöltés

Amennyiben jelen tájákoztatót okostelefonjával olvassa, kattintson a készülékének megfelelő alkalmazás bolt ikonjára:


Amennyiben jelen tájékoztatót számítógépén olvassa, olvassa be okostelefonjával a megfelelő QR kódot.

Google Play
App Store

Menüpontok

Program
Itt található a Szimpózium programja, napi bontásban. Az egyes szekciókat lenyitva megteketinthetőek a szekció előadásai. Az éppen futó szekció előtt sárga csík látható, míg az éppen zajló előadás hátterének színe szintén sárga. A felületen mód van a szimpózium előadásaira és előadóira is keresni.
Bármely előadást lehetősége van kedvencnek jelölni, ehhez érintse meg az előadás címe mellett vagy annak adatlapján található csillag ikont.

Előadók
A Szimpózium előadóinak listáját tartalmazza. Az előadóra kattintva megjelenik egy adatlap, ahol további információt kaphat az adott előadóról. Bármely előadást lehetősége van kedvencnek jelölni, ehhez érintse meg az előadás adatlapján található csillag ikont.

Kedvencek
Itt gyűlnek a Program illetve az Előadók menüben kedvencnek jelölt előadások. Az előadások időrendben kerülnek listázásra. Az itt található előadások kezdési ideje előtt 5 perccel az alkalmazás értesítést küld Önnek. Ha vissza szeretné vonni a jelölést bármely előadásról, kattintson a címére és érintse meg a csillag ikont.

Helyszín
A Szimpózium helyszíne található a menüben, navigációval, térképpel illetve a helyszín weboldalának linkjével.

Termek
A Szimpózium helyszínén található termek és egyéb területek kerültek ebbe a menübe. Helyszínrajzokkal igyekszünk segíteni a tájékozódást.

Hasznos
Wifi, parkolás, akkreditáció, egyéb hasznos információk.

Szervezők
A Szimpózium szervezőinek és tolmácsainak listája.

Értesítések
A Szimpózium közben előfordulhat, hogy az alkalmazáson keresztül értesítést küldünk Önnek. Például, ha megváltozik a program, elmarad egy előadás vagy egyéb közérdekű esemény történik. Az értesítések megjelennek okostelefonja kijelzőjén, de később itt is visszaolvashatóak.

Előadás értékelés
Itt lehet majd értékelni a Szimpóziumon elhangzott előadásokat.
Az értékelés 2019. április 10-én indul. Az értékeléshez meg kell adnia a névkitűzőjén található 4 jegyű azonosítót.
Egy előadást csak egyszer lehet értékelni és csak azután hogy befejeződött.
Értékelést csak az aznapi előadásokra lehet leadni.

Írjon nekünk
Ide kattintva bármikor írhat a szimpózium szervezőinek.

Kvíz
A péntek (április 12.) délelőtti emlő és péntek délutáni mellkas szekciók előadói online kérdésekre kérik majd a hallgatóság válaszát, szavazatát.
A kvízben való részvételhez elegendő lesz megadnia egy tetszőleges becenevet és már válaszolhat is a kérdésekre. További segítséget a kvíz előtt adunk a résztvevőknek.